Mam problem z moją octavią 2. Co jakiś czas zastaje samochód z otwartymi drzwiami lub otwartym bagażnikiem. Początkowo myślałem że to moja wina ale to już zdarzyło się kilka razy.
Czy to ja mam pecha z instalacją czy może jest to jakiś znany problem??
shady, to moze najpier sprawdz czy sie zamyka....bo moze masz slaba baterie w pilocie i auta nie zamykasz - wiec nie ma sie jak otworzyc :diabelski_usmiech
shady, podepnij pod VAG-a i zobacz, czy nie ma błędów komunikacji z poszczególnymi drzwiami. U mnie w firmówce takie cuda ( + np. otworzenie okna ) działy się jak była zalana wtyczka od drzwi kierowcy ( ta w słupku pod gumowym przelotem ).
kowal 2002 ma rację, wszechobecna wilgoć w ostatich czasach włazi we wtyki, chwile temu skończyłem zabawę z mikrostykiem w drzwiach psażera, a tu siłownik w drzwiach kierowcy niedomaga, znowu zaśniedziałe styki...
Ja kilka razy tez zauważylem ten problem, ale winowajcę znalazlem... ma na imię Amelka i ma 2,5 roku... Widać, że ma ciągotki do aut... po tatusiu :szeroki_usmiech I piszę to zupełnie poważnie... pare razy nieopatrznie położyłem kluczyk za nisko i jak to dziecko... popstrykało sobie w pilota
Potwierdzam w 100% wypowiedź kolegi Viniu mój skarb ma 2 lata i oprócz zabawy pilotem, jeżeli nie śpi w trakcie jazdy każdorazowo gdy słyszy kręcającą się turbinę jak na małą kobietke przystało krzyczy "tato powojutku"... kończy się jazdą 80km/h na 5-tym biegu inaczej nie uśnie...
Komentarz